Tuesday, November 5, 2019

Live Performances #1 - Soundtrope Festival - Ιωάννινα, 09.11.19 - Σουφαρί Σεράι


Ιδιαίτερα γόνιμοι, παραγωγικοί δισκογραφικά και με πλούσια συναυλιακή δραστηριότητα σε διεθνή φεστιβάλ μέχρι σήμερα, οι Mohammad αποτελούν ένα ηχητικό οπλοστάσιο που ξεδιπλώνεται εξίσου αποτελεσματικά στις ζωντανές τους εμφανίσεις αλλά και στο στούντιο, εν μέσω μιας τελετουργικής εμπειρίας, που με ευκολία προκαλεί μια ευρεία συναισθηματική παλέτα.
Ξεδιπλώνοντας γήινες κραυγές και απόκοσμες ψαλμωδίες, πάνω από τις χαρακτηριστικές σεισμικές διαπασόν τους, αποτελεί μία ενθουσιώδη πομπή, που πορεύεται μέσω φορτισμένων ηχητικών οροπεδίων, από τον αναφλέγων πυρήνα τους, ως τους σιωπηλούς ουρανούς.
Το πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό δρώμενο της φετινής διοργάνωσης του Soundtrope Festival σε έναν πανέμορφο και ιστορικό πολιτιστικό χώρο της πόλης των Ιωαννίνων που δεν είναι άλλο από το Σουφαρί Σαράι, το εσωτερικό του οποίου θα διαμορφωθεί κατάλληλα για την συγκεκριμένη εκδήλωση.
Πριν την έναρξη της performance των Mohammad στο εσωτερικό του κτιρίου του Σουφαρί Σαράι θα προβάλλονται εξαιρετικά video art έργα από΄Ελληνες αλλά και διεθνείς καλλιτέχνες, τα οποία έχει επιμεληθεί το διεθνές Photometria Festival, δίνοντας έτσι μια άλλη διάσταση και προοπτική στο εσωτερικό του κτιρίου του Σουφαρί Σεράι.
Η μουσική και τα εξαιρετικά ηλεκτρονικά soundscapes του Rendeece (πρώτη παρουσίαση του project Faust με αποκλειστικό video installation της KROUTSEF) θα ανοίξουν τη βραδιά με τον καλύτερο τρόπο.

Πρόκειται για μία αμιγώς μυσταγωγική παράσταση σε έναν πανέμορφο χώρο της πόλης των Ιωαννίνων

*Λόγω της ιδιαιτερότητας αλλά και της διαμόρφωσης που θα πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό του χώρου η συγκεκριμένη παράσταση αφορά περιορισμένο αριθμό θεατών.

τιμές εισιτηρίων: προπώληση 8 ευρώ / είσοδο 10 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε στα σημεία:
Θυμωμένο Πορτραίτο
Τρυποκάρυδος
Κούνια Μπέλα - Kounia Mpela Coffee Bar
Beatnik

No comments:

Post a Comment

Project Faust I - Album Release

Project Faust I by Rendeece